Salon Hehku

Staff

Employee picture

Oona - Parturi-kampaaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2018. Vahvuuksiani ovat vaalennukset erilaisilla tekniikoilla sekä monivärjäykset. Teen myös balayage, airtouch yms. muita erikoisvaalennuksia. Palveluihini kuuluvat myös teippipidennykset. Töitäni voit käydä kurkkaamassa instasta: @hairbyemelina. Olen alunperin Tampereelta kotoisin, mutta tällä hetkellä asustelen Haapajärvellä avopuolisoni ja eläinlaumani kanssa. Vapaa-aikani menee animen, kahvin, salin sekä switchin/pleikkarin parissa. 🎮 Ja mä rakastan kauhuleffoja! 🤭

Employee picture

Heidi - Parturi-kampaaja

Olen yli 20- vuotta alalla toiminut parturi-kampaaja ja yrittäjänä olen ollut vuodesta 2007 saakka. Koen että vahvuuksiani on asiakkaiden kohtaaminen rempseällä otteella. Työ on iso osa elämääni, josta pidän paljon eikä vähiten huippujen työkavereiden takia, on ilo tulla töihin kun tietää että siellä nauru raikaa pitkin päivää. Vapaa-aikani kuluu vahvasti urheilun merkeissä niin pesäpallokentällä kuin lapsen jääkiekko harrastuksen merkeissä. Olen myös tunteella elävä penkkiurheilija. Muu aika meneekin Hessu koiran kanssa puuhastellessa.

Employee picture

Sarianna - SKY Kosmetologi, kestopigmentoia ja Refleksologinen vyöhyketerapeutti

Olen valmistunut kosmetologiksi 2012 Jyväskylästä. Kosmetologi töiden lisäksi teen kestopigmentointeja, joihin olen saanut koulutuksen vuonna 2017. Vyöheketerapian koulutksesta valmistuin 2017. Tykkään työstäni ja todella paljon ja vahvuudekseni koen tarkan työnjäljen ja iloisen asiakaspalvelun. Vapaa-ajalla urheilu kuuluu elämään vahvasti ja minut voi tavata lenkillä, salilla, pesäpallo kentällä, uimahallilla tai avannossa. Arjen kiireisenä pitää myös 3 tyttöä josta nuorinmaisesta olen äitiyslomalla helmikuuhun 2022 asti.

Employee picture

Helena - Ripsi- ja kynsimuotoilija

Minä olen Helena, Salon hehkun ripset ja kynnet. 💅🏼 Valmistuin kynsiteknikoksi 2016 ja ripsiteknikoksi 2017. Olen käynyt useampia koristelukoulutuksia kynsiin liittyen. Pyrin pitämään itseni ajantasalla uusimmista tekniikoista ja koristelumahdollisuuksista.😊 myös ripsien erikoismudot ja väriviuhkatekniikat onnistuvat. ☺️ Palveluihin kuuluu: -rakennekynnet, geelilakkaukset, klassiset-ja volyymiripsipidennykset, ripsienkestotaivutukset ja kulmienlaminoinnit. Opiskelen myös oppisopimuksella parturi-kampaajaksi. Parturi-kampaajan töitä teen yleensä perjantaisin Salon Hehkussa.

Lea - Kosmetologi

Gift Cards

KAUNEUSHOITOLAN lahjakortit ovat käytettävissä Sariannalle vasta HELMIKUUSSA 2022! Lahjakortti on ihana tapa muistaa synttärisankaria, valmistuvaa tai lähimmäistäsi. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin kaikkiin liikkeemme palveluihin ja tuotteisiin.

Appointment

Alle 24h, ennen palvelun alkua, peruutetuista ajoista tai peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Contact info

Location

 Salon Hehku

 +358409670225

 Puistokatu 52 85800 Haapajärvi

 salonhehku@gmail.com

Pricing

Hair CutsPrice from
Women's Cut
Cut or trim of long hair. Wash and blow-dry included.
38.00€
Barber Cut
Cut or trim of short hair. Wash and blow-dry included.
26.00€
Bang Trim
Cutting or trimming of existing bangs.
12.00€
Lasten hiustenleikkaus, alle 7v.
18.00€
Lasten hiustenleikkaus, 7-12v.
22.00€
HairdosPrice from
Quick Hairdo
A nice hairdo will perk up your day or add a finishing touch to your party look!
25.00€
Updo
Maybe a Beehive, bun, or a French twist? You choose! Be the Queen of the party and let yourself sparkle!
50.00€
Bridal Hair Design
Design the hairstyle for your big day with the help of a hair professional.
25.00€
Hääkampaus
75.00€
ColorPrice from
Tyviväri ja leikkaus
Tyven (max. 3cm) värjäys tummemmaksi/samalle tummuudelle. Ei vaalennuksia eikä raitoja! Valitse silloin moniväri/raidat.
75.00€
Color & Cut
Haircut and color. Wash and blow-dry included.
80.00€
Moniväri/Raidat, sävytys ja leikkaus
95.00€
Organic Color & Cut
Organic color and haircut. Wash, blow-dry, and consultation included.
90.00€
Erikoisvaalennus ja leikkaus
Balayage, foilayage, tupeerausraidat, babylights
115.00€
MakeupPrice from
Quick Makeup
A light and fresh makeup to brighten up your day.
40.00€
Special Occasion Makeup
Stunning makeup for a special occasion. Let yourself sparkle!
50.00€
Bridal Makeup
Stunning makeup for that most important of days!
80.00€
Koemeikki (häämeikkiin)
Koe meikissä testataan oikeat väri sävyt ja käydään meikki läpi juhlaasi varten.
25.00€
Meikkiopastus
Meikkiopastuksessa opetellaan yhdessä meikin tekoa. Opastetaan värien valinnassa ja muissa mieltä askarruttavissa asioissa.
50.00€
Hair RemovalPrice from
Brazilian Sugaring: Ladies
Brazilian sugaring for Ladies. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
45.00€
Sugaring: Bikini
Sugaring of bikini line. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
20.00€
Sugaring: Legs
Sugaring of legs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
35.00€
Sugaring: Armpits
Sugaring of armpits. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
15.00€
Sugaring: Arms
Sugaring of arms. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
25.00€
Sugaring Package: Bikini + Armpits + Legs
Sugaring of bikini line, armpits and legs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
65.00€
Sugaring Package: Brazilian + Armpits + Legs
Brazilian sugaring, as well as sugaring of armpits and legs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
85.00€
Sokerointi paketti sääret,reidet ja bikinilinja
70.00€
Kasvojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sis, kulmat-,huuli-,leuka- ja poskikarvat
25.00€
Selkäkarvojen sokerointi
35.00€
Kulmakarvojen sokerointi
10.00€
kulmat- ja huulikarvat
18.00€
Facial TreatmentsPrice from
Microneedling
Microneedling is a minimally invasive derma roller procedure that uses small needles to prick the skin, triggering the body to create new collagen and skin tissue. It’s used to treat minor scarring related to acne, wounds, and aging. You’ll likely notice brighter, firmer skin, too.
125.00€
Tuhkimo kasvohoito (Btb13 entzyymi kuorinta)
Tämä kasvohoito on ihanteellinen juuri ennen juhlia tai kun haluat nopeasti ja tehokkaasti kirkastaa ihoasi. Sarjahoitona tällä saa loistavat tulokset esim. pigmentti muutoksiin tai lieviin akne arpiin. Sis.alkupuhdistus, PHA-tai AHA happokuorinta, kiinteyttävä hieronta jolla imeytetään naamio, loppuvoiteet omalla iho tyypillesi.
45.00€
Hemmotteleva kasvohoito
Sopii erityisesti sinulle joka haluat virkistystä, kosteutusta ja hemmottelua kasvoille. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.
65.00€
Syväpuhdistava kasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet ihotyyppisi mukaan. Hoito ei sovi, jos olet raskaana, käytät sydämentahdistinta tai sairastat syöpää.
75.00€
Syväpudistava kasvohoito pitkällä hieronnalla
Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Hoito ei sovi, jos olet raskaana, käytät sydämentahdistinta tai sairasta syöpää.
85.00€
Kirkastava kasvohoito
Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta kirkastaen ihoa. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.
75.00€
Mekaaninen ihonpuhdistus
Tämä kasvohoito sopii sinulle joka kaipaat ihoosi mekaanista puhdistusta ja ihossa on mustapäitä ja miliumeja. Sopii myös nuorten kasvohoidoksi. Ns.peruskasvohoito Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet.
65.00€
Erikois kasvohoitoBTB13 Skin Relief Treatment -kasvohoito herkälle ja reaktiiviselle iholle
BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärsyyntyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Hyaluronihappo, allantoiini ja keramidit kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja atooppista ihoa.”Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.”
95.00€
Erikois kasvohoito BTB13 Effective Lifting Therapy -kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle
Hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.Hoito edistääsen kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.
95.00€
Erikois kasvohoito BTB13 Clarifying Skin Treatment -puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle
Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13-yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa.
95.00€
Hair ExtensionsPrice from
Konsultaatio
Teippipidennysten konsultaatio
15.00€
Pidennysten laitto
Saat hinta-arvion samalla kun tilaan pidennykset.
100.00€
Pidennysten huolto
Pidennysten poisto, teippien vaihto ja pidennysten laitto takaisin. 50€/h
100.00€
Hands and NailsPrice from
Basic Manicure
Nail shaping, cuticle treatment, light hand massage and regular polish of your choice.
30.00€
Gel Polish: New
Gel manicure keeps your nails nice and shiny for up to 3 weeks. Does not include removal of old gel.
40.00€
Gel Polish: Fill
Gel manicure keeps your nails nice and shiny for up to 3 weeks. Removal of old gel included.
30.00€
Nail Extensions: New
Artificial nail enhancements done on top of natural nails with gel or acrylic.
85.00€
Manicure
Nail shaping, cuticle treatment, light hand massage, regular nail polish of your choice, and hand cream.
45.00€
Spa Manicure
Exfoliation, nail shaping and cuticle treatment, hand massage, regular nail polish of your choice, and hand cream.
60.00€
Geelilakkaus koristeluilla
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Lakkaus sisältää koristelut, voidaan tehdä joko geelilakkaushuolto tai uudet geelilakkaukset.
47.00€
Rakennekynnet huolto, koristeluilla 1-4kynttä
Geelikynsien huolto koristeluilla. Koristelut 1-4 kynteen.
70.00€
Rakennekynnet huolto, 4-10 kynttä
Geelikynsien huolto koristeluilla. Koristelut 6-10 kynteen
75.00€
Uudet rakennekynnet pitkät
Uudet rakennekynnet pitkät. Geeli tai akryyligeeli
100.00€
Rakennekynnet uudet, koristelut 1-4 kynttä
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä. Koristelut 1-4 kynteen.
90.00€
Rakennekynnet uudet, koristelut 6-10 kynttä
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä. Koristelut 6-10 kynteen.
95.00€
Rakennekynnet huolto, yksivärinen
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä. Yksivärinen tai ranskalainen manikyyri.
65.00€
Yhden kynnen korjaus huoltojen välissä
10.00€
PermsPrice from
Perm & Cut
Perm and haircut. Wash, blow-dry, and consultation included.
75.00€
Lashes and BrowsPrice from
Lash Tint
A permanent coloring of lashes.
20.00€
Eyebrow Shape and Tint
Shaping and permanent coloring of eyebrows.
20.00€
Lash & Brow Tint and Brow Shape
Permanent tinting of lashes and eyebrows plus shaping of brows.
30.00€
Quick Infill, Classic Lash Extensions
Quick infill for classic lash extensions.
55.00€
Infill, Classic Lash Extensions
Infill for classical lash extensions, at least one-third left.
60.00€
Quick Infill, Volume Lash Extensions
Quick infill for volume lash extensions.
65.00€
Infill, Volume Lash Extensions
Infill for volume lash extensions, at least one-third left.
70.00€
Removal of Lash Extensions
Removal of lash extensions.
30.00€
Lash Lift & Tint
Permanent lift and coloring of lashes. Lift holds approx. 4-8 weeks.
70.00€
Kulmienlaminointi
39.00€
Ripset huolto, volyymi
Volyymi ripsihuolti, 2h
80.00€
3D pigmentointi kulmakarvoille
Kulmakarvat tehdään 3D-karvatekniikalla joten lopputulos on luonnollisen näköinen. Kulmat suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Vahvistus tehdään 6-8 viikon päästä ensinmäisestä kerrasta, aika sovitaan hoitolassa.
290.00€
PedicuresPrice from
Jalkahoito
Sisältää kylvetyksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, raspauksen ja loppuvoiteen.
65.00€
Jalkahoito hieronnalla tai lakkauksella
Sisältää kylvetyksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, hieronnan ja loppuvoiteen.
70.00€
Jalkahoito hieronnalla ja lakkauksella
Sisältää kylvetyksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, raspauksen, lakkauksen ja hieronnan.
75.00€
Jalkahoito geelilakkauksella
80.00€
Jalkahoito geelilakkausella ja hieronnalla
95.00€
Permanent Makeup (Micropigmentation)Price from
3D Kestopigmentointi kulmakarvoille
Kulmakarvat tehdään 3D-karvatekniikalla joten lopputulos on luonnollisen näköinen. Kulmat suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Vahvistus tehdään 6-8 viikon päästä ensinmäisestä kerrasta, aika sovitaan hoitolassa.
290.00€
3D kulmakarvojen vahvistus
Vahvistus tehdään n.6-8 viikon päästä ensimäisestä käyntikerrasta.
110.00€
3D Kulmakarva kestopigmentointi vahvistus vanhoihin kulmiin
Jos sinulla on vanhat pigmentoinnit ja haluat vahvistaa niitä varataan silloin tämä aika
150.00€
Eye-liner silmien rajaus kestopigmentoinnilla
Silmienrajaus tehdään aivan ripsirajaan joten lopputulos on luonnollinen vaikka muuta meikkiä ei olisikaan. Rajauksen ei ole tarkoitus näyttää meikiltä vaan korostaa silmän luonnollista muotoa.
200.00€
Eye-liner vahvistus
Vahvistus tehdään ripsirajaan n.6-8 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta
110.00€
Huulien kestopigmentointi
200.00€
Huulien kestopigmentointi vahvistus
110.00€
VyöhyketerapiaPrice from
Vauvojen vyöhyketerapia
Vauvan vyöhyketerapia on lempeä ja luonnonmukainen hoitokeino. Siinä käsitellään kehon heijastealueita eli vyöhykkeitä lempeästi hieroen ja painellen. Hoidossa käydään läpi koko vauvan keho päästä jalkapohjiin. Vauva kokee hoidon rauhoittavana ja rentouttavana. Vauvan vyöhyketerapia vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, suoliston toimintaa ja virtsan eritystä. Se rentouttaa myös mahdollisia synnytyksen yhteydessä tulleita jännitystiloja ja vauvan itkuisuus yleensä myös vähenee.
30.00€
Vyöhyketerapia 45min
Suosittelen 45min aikaa lapsille. Vyöhyketerapia on hellävarainen ja luonnonmukainen hoitomuoto myös moniin lasten ongelmiin, kuten vatsavaivat, infektiokierre, levottomuus, kastelu, kasvukivut, kauhukohtaukset yms.Hoidossa käsitellään koko keho kevyesti hieroen ja heijastepisteitä painellen.
45.00€
Vyöhyketerapia 60min
Hoito on täysin turvallista ja sopii kaikenikäisille, koska se suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Hoitoa voidaan käyttää tuki – ja liikuntaelinvaivojen lisäksi jännitystilojen, stressin, paniikkihäiriöiden, hormonaalisten ongelmien, lapsettomuuden, aineenvaihduntaongelmien, nukkumisvaikeuksien sekä erilaisten kipu – ja särkytilojen hoitoon.
60.00€
Vyöhyketerapia 90min
Hoito on täysin turvallista ja sopii kaikenikäisille, koska se suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Hoitoa voidaan käyttää tuki – ja liikuntaelinvaivojen lisäksi jännitystilojen, stressin, paniikkihäiriöiden, hormonaalisten ongelmien, lapsettomuuden, aineenvaihduntaongelmien, nukkumisvaikeuksien sekä erilaisten kipu – ja särkytilojen hoitoon.
75.00€
Hyaluron PenPrice from
Hyalax Light 23mg / ml
230.00€
Hyalax Base 23mg / ml
240.00€