HENKILÖKUNTA

Employee picture

Oona - Parturi-kampaaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2018. Vahvuuksiani ovat vaalennukset erilaisilla tekniikoilla sekä monivärjäykset. Teen myös balayage, airtouch yms. muita erikoisvaalennuksia. Palveluihini kuuluvat myös teippipidennykset. Töitäni voit käydä kurkkaamassa instasta: @hairbyemelina. Olen alunperin Tampereelta kotoisin, mutta tällä hetkellä asustelen Haapajärvellä avopuolisoni ja eläinlaumani kanssa. Vapaa-aikani menee animen, kahvin, salin sekä switchin/pleikkarin parissa. 🎮 Ja mä rakastan kauhuleffoja! 🤭

Employee picture

Heidi - Parturi-kampaaja

Olen yli 20- vuotta alalla toiminut parturi-kampaaja ja yrittäjänä olen ollut vuodesta 2007 saakka. Koen että vahvuuksiani on asiakkaiden kohtaaminen rempseällä otteella. Työ on iso osa elämääni, josta pidän paljon eikä vähiten huippujen työkavereiden takia, on ilo tulla töihin kun tietää että siellä nauru raikaa pitkin päivää. Vapaa-aikani kuluu vahvasti urheilun merkeissä niin pesäpallokentällä kuin lapsen jääkiekko harrastuksen merkeissä. Olen myös tunteella elävä penkkiurheilija. Muu aika meneekin Hessu koiran kanssa puuhastellessa.

Employee picture

Sarianna - SKY Kosmetologi, kestopigmentoia ja Refleksologinen vyöhyketerapeutti

Olen valmistunut kosmetologiksi 2012 Jyväskylästä. Kosmetologi töiden lisäksi teen kestopigmentointeja, joihin olen saanut koulutuksen vuonna 2017. Vyöheketerapian koulutksesta valmistuin 2017. Tykkään työstäni ja todella paljon ja vahvuudekseni koen tarkan työnjäljen ja iloisen asiakaspalvelun. Vapaa-ajalla urheilu kuuluu elämään vahvasti ja minut voi tavata lenkillä, salilla, pesäpallo kentällä, uimahallilla tai avannossa. Arjen kiireisenä pitää myös 3 tyttöä josta nuorinmaisesta olen äitiyslomalla helmikuuhun 2022 asti.

Employee picture

Helena - Ripsi- ja kynsimuotoilija

Minä olen Helena, Salon hehkun ripset ja kynnet. 💅🏼 Valmistuin kynsiteknikoksi 2016 ja ripsiteknikoksi 2017. Olen käynyt useampia koristelukoulutuksia kynsiin liittyen. Pyrin pitämään itseni ajantasalla uusimmista tekniikoista ja koristelumahdollisuuksista.😊 myös ripsien erikoismudot ja väriviuhkatekniikat onnistuvat. ☺️ Minut tavoittaa Salon hehkusta aina alkuviikosta ma-ke ja sopimuksen mukaan, koska työskentelen myös Reisjärvellä Hyvinvointikeskuksella. Palveluihin kuuluu: -rakennekynnet, geelilakkaukset, klassiset-ja volyymiripsipidennykset, ripsienkestotaivutukset ja kulmienlaminoinnit. Opiskelen myös oppisopimuksella parturi-kampaajaksi. Parturi-kampaajan töitä teen yleensä perjantaisin Salon Hehkussa.

Lea - Kosmetologi

LAHJAKORTIT

KAUNEUSHOITOLAN lahjakortit ovat käytettävissä Sariannalle vasta HELMIKUUSSA 2022! Lahjakortti on ihana tapa muistaa synttärisankaria, valmistuvaa tai lähimmäistäsi. Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin kaikkiin liikkeemme palveluihin ja tuotteisiin.

AJANVARAUS

Varatut ajat tulee peruuttaa 24 h aikaisemmin. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % palvelun hinnasta. Jos olet epävarma, minkä palvelun Sinun tulisi varata, otathan yhteyttä soittamalla.

YHTEYSTIEDOT

SIJAINTIMME

 Salon Hehku

 +358409670225

 Puistokatu 52 85800 Haapajärvi

 salonhehku@gmail.com

HINNASTO

Hiusten leikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Pesu sisältyy palveluun.
38.00€
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus & siistiminen. Pesu sisältyy palveluun.
26.00€
Otsatukan leikkaus
Otsatukan siistiminen ja leikkaus.
12.00€
Lasten hiustenleikkaus, alle 7v.
18.00€
Lasten hiustenleikkaus, 7-12v.
22.00€
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri ja Leikkaus
Tyviväri (max 3cm) ja leikkaus. Sisältää pesun. Mahdollisesti tarvittava esivaalennus lisätään yhteisellä sopimuksella hintaan paikan päällä.
75.00€
Väri ja Leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
80.00€
Erikoisvaalennus ja leikkaus
Balayage, foilayage, tupeerausraidat, babylights
115.00€
Raidat, sävytys ja leikkaus
95.00€
Moniväri ja Leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
90.00€
Kasviväri ja Leikkaus
Turvallinen kasviväri ja Leikkaus. Sisältää pesun.
90.00€
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi ja ympäristöäsi raikkaalla päivämeikillä.
40.00€
Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin!
50.00€
Häämeikki
Upea meikki tärkeimpään juhlaan!
80.00€
Koemeikki (häämeikkiin)
Koe meikissä testataan oikeat väri sävyt ja käydään meikki läpi juhlaasi varten.
25.00€
Meikkiopastus
Meikkiopastuksessa opetellaan yhdessä meikin tekoa. Opastetaan värien valinnassa ja muissa mieltä askarruttavissa asioissa.
50.00€
KasvohoidotHinta alk.
Mikroneulaus
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.
125.00€
Tuhkimo kasvohoito (Btb13 entzyymi kuorinta)
Tämä kasvohoito on ihanteellinen juuri ennen juhlia tai kun haluat nopeasti ja tehokkaasti kirkastaa ihoasi. Sarjahoitona tällä saa loistavat tulokset esim. pigmentti muutoksiin tai lieviin akne arpiin. Sis.alkupuhdistus, PHA-tai AHA happokuorinta, kiinteyttävä hieronta jolla imeytetään naamio, loppuvoiteet omalla iho tyypillesi.
45.00€
Hemmotteleva kasvohoito
Sopii erityisesti sinulle joka haluat virkistystä, kosteutusta ja hemmottelua kasvoille. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.
65.00€
Syväpuhdistava kasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet ihotyyppisi mukaan. Hoito ei sovi, jos olet raskaana, käytät sydämentahdistinta tai sairastat syöpää.
75.00€
Syväpudistava kasvohoito pitkällä hieronnalla
Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Hoito ei sovi, jos olet raskaana, käytät sydämentahdistinta tai sairasta syöpää.
85.00€
Kirkastava kasvohoito
Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta kirkastaen ihoa. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.
75.00€
Mekaaninen ihonpuhdistus
Tämä kasvohoito sopii sinulle joka kaipaat ihoosi mekaanista puhdistusta ja ihossa on mustapäitä ja miliumeja. Sopii myös nuorten kasvohoidoksi. Ns.peruskasvohoito Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyry, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet.
65.00€
Erikois kasvohoitoBTB13 Skin Relief Treatment -kasvohoito herkälle ja reaktiiviselle iholle
BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärsyyntyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Hyaluronihappo, allantoiini ja keramidit kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja atooppista ihoa.”Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.”
95.00€
Erikois kasvohoito BTB13 Effective Lifting Therapy -kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle
Hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.Hoito edistääsen kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.
95.00€
Erikois kasvohoito BTB13 Clarifying Skin Treatment -puhdistava ja tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle
Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13-yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa.
95.00€
Hiusten pidennyksetHinta alk.
Konsultaatio
Teippipidennysten konsultaatio
15.00€
Kädet ja KynnetHinta alk.
Perusmanikyyri
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus.
30.00€
Geelilakkaus uudet
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Ei sisällä vanhan geelilakan poistoa tai huoltoa.
40.00€
Geelilakkaus huolto
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Sisältää vanhan geelilakkauksen poiston.
30.00€
Rakennekynnet uudet
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryylillä.
85.00€
Käsihoito
Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus sekä käsivoide.
45.00€
Spa käsihoito
Käsien kuorinta, käsihieronta, rasvaus, kynsinauhojen hoito sekä kynsien muotoilu ja lakkaus.
60.00€
Geelilakkaus koristeluilla
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Lakkaus sisältää koristelut, voidaan tehdä joko geelilakkaushuolto tai uudet geelilakkaukset.
47.00€
Rakennekynnet huolto, koristeluilla 1-4kynttä
Geelikynsien huolto koristeluilla. Koristelut 1-4 kynteen.
70.00€
Rakennekynnet huolto, 4-10 kynttä
Geelikynsien huolto koristeluilla. Koristelut 6-10 kynteen
75.00€
Uudet rakennekynnet pitkät
Uudet rakennekynnet pitkät. Geeli tai akryyligeeli
100.00€
Rakennekynnet uudet, koristelut 1-4 kynttä
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä. Koristelut 1-4 kynteen.
90.00€
Rakennekynnet uudet, koristelut 6-10 kynttä
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä. Koristelut 6-10 kynteen.
95.00€
Rakennekynnet huolto, yksivärinen
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä. Yksivärinen tai ranskalainen manikyyri.
65.00€
Yhden kynnen korjaus huoltojen välissä
10.00€
PermanentitHinta alk.
Permanentti / Pehmennys ja leikkaus
Pehmeät kiharat vai sähäkkää säkkyrää? Sinä päätät. Permanentti ja Leikkaus. Sis pesun.
75.00€
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20.00€
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20.00€
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30.00€
Ripsienpidennys klassinen
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu
100.00€
Pikahuolto, ripsien pidennykset klassinen
Klassisten ripsienpidennysten pikahuolto.
55.00€
Ripsihuolto, Klassinen pidennys
Klassisten ripsienpidennysten ripsihuolto.
60.00€
Ripsienpidennys volyymi
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.
120.00€
Pikahuolto, ripsien pidennykset volyymi
Volyymi ripsienpidennysten pikahuolto.
65.00€
Ripsihuolto, Volyymipidennys
Ripsihuolto voluumipidennyksille.
70.00€
Ripsienpidennyksen poisto
Ripsienpidennyksen hellävarainen poisto
30.00€
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Pysyy ripsissä noin 4-8viikkoa.
70.00€
Kulmienlaminointi
39.00€
Ripset huolto, volyymi
Volyymi ripsihuolti, 2h
80.00€
3D pigmentointi kulmakarvoille
Kulmakarvat tehdään 3D-karvatekniikalla joten lopputulos on luonnollisen näköinen. Kulmat suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Vahvistus tehdään 6-8 viikon päästä ensinmäisestä kerrasta, aika sovitaan hoitolassa.
290.00€
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Sisältää kylvetyksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, raspauksen ja loppuvoiteen.
65.00€
Jalkahoito hieronnalla tai lakkauksella
Sisältää kylvetyksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, hieronnan ja loppuvoiteen.
70.00€
Jalkahoito hieronnalla ja lakkauksella
Sisältää kylvetyksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, raspauksen, lakkauksen ja hieronnan.
75.00€
Jalkahoito geelilakkauksella
80.00€
Jalkahoito geelilakkausella ja hieronnalla
95.00€
KampauksetHinta alk.
Pikakampaus
Pikakampaus, piristä päivääsi tai viimeistele lookkisi ennen illan rientoja!
25.00€
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus tärkeisiin hetkiin!
50.00€
Hääkampaus suunnittelu
Suunnitellaan sinun mielesi mukainen kampaus tärkeimpään päivään.
75.00€
Karvojen poistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävaraine, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45.00€
Bikinilinjan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20.00€
Säärten sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35.00€
Kainaloiden sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
15.00€
Käsivarsien sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25.00€
Sokerointipaketti: Bikinilinja+Kainalot+Sääret
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
65.00€
Sokerointipaketti: Brassi+Kainalot+Sääret
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
85.00€
Sokerointi paketti sääret,reidet ja bikinilinja
70.00€
Kasvojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Sis, kulmat-,huuli-,leuka- ja poskikarvat
25.00€
Selkäkarvojen sokerointi
35.00€
Kulmakarvojen sokerointi
10.00€
kulmat- ja huulikarvat
18.00€
KestopigmentointiHinta alk.
3D Kestopigmentointi kulmakarvoille
Kulmakarvat tehdään 3D-karvatekniikalla joten lopputulos on luonnollisen näköinen. Kulmat suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Vahvistus tehdään 6-8 viikon päästä ensinmäisestä kerrasta, aika sovitaan hoitolassa.
290.00€
3D kulmakarvojen vahvistus
Vahvistus tehdään n.6-8 viikon päästä ensimäisestä käyntikerrasta.
110.00€
3D Kulmakarva kestopigmentointi vahvistus vanhoihin kulmiin
Jos sinulla on vanhat pigmentoinnit ja haluat vahvistaa niitä varataan silloin tämä aika
150.00€
Eye-liner silmien rajaus kestopigmentoinnilla
Silmienrajaus tehdään aivan ripsirajaan joten lopputulos on luonnollinen vaikka muuta meikkiä ei olisikaan. Rajauksen ei ole tarkoitus näyttää meikiltä vaan korostaa silmän luonnollista muotoa.
200.00€
Eye-liner vahvistus
Vahvistus tehdään ripsirajaan n.6-8 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta
110.00€
VyöhyketerapiaHinta alk.
Vauvojen vyöhyketerapia
Vauvan vyöhyketerapia on lempeä ja luonnonmukainen hoitokeino. Siinä käsitellään kehon heijastealueita eli vyöhykkeitä lempeästi hieroen ja painellen. Hoidossa käydään läpi koko vauvan keho päästä jalkapohjiin. Vauva kokee hoidon rauhoittavana ja rentouttavana. Vauvan vyöhyketerapia vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, suoliston toimintaa ja virtsan eritystä. Se rentouttaa myös mahdollisia synnytyksen yhteydessä tulleita jännitystiloja ja vauvan itkuisuus yleensä myös vähenee.
30.00€
Vyöhyketerapia 45min
Suosittelen 45min aikaa lapsille. Vyöhyketerapia on hellävarainen ja luonnonmukainen hoitomuoto myös moniin lasten ongelmiin, kuten vatsavaivat, infektiokierre, levottomuus, kastelu, kasvukivut, kauhukohtaukset yms.Hoidossa käsitellään koko keho kevyesti hieroen ja heijastepisteitä painellen.
45.00€
Vyöhyketerapia 60min
Hoito on täysin turvallista ja sopii kaikenikäisille, koska se suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Hoitoa voidaan käyttää tuki – ja liikuntaelinvaivojen lisäksi jännitystilojen, stressin, paniikkihäiriöiden, hormonaalisten ongelmien, lapsettomuuden, aineenvaihduntaongelmien, nukkumisvaikeuksien sekä erilaisten kipu – ja särkytilojen hoitoon.
60.00€
Vyöhyketerapia 90min
Hoito on täysin turvallista ja sopii kaikenikäisille, koska se suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Hoitoa voidaan käyttää tuki – ja liikuntaelinvaivojen lisäksi jännitystilojen, stressin, paniikkihäiriöiden, hormonaalisten ongelmien, lapsettomuuden, aineenvaihduntaongelmien, nukkumisvaikeuksien sekä erilaisten kipu – ja särkytilojen hoitoon.
75.00€